Ontdek internationale zakelijke kansen met EEN - september 2024

Wilt u uw bedrijf naar het volgende niveau brengen door internationaal uit te breiden en waardevolle partnerschappen op te bouwen in het buitenland? Beci en NKVK, in samenwerking met Enterprise Europe Network (EEN), zijn er om u te helpen!

EEN is 's werelds grootste netwerk dat bedrijven helpt te innoveren en internationaal te groeien. Met haar wereldwijde bereik is EEN de ideale partner voor kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) die nieuwe markten willen betreden en internationale kansen willen grijpen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe zakelijke partners, technologische samenwerkingen of onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, EEN is er voor u.

EEN is actief in meer dan 50 landen en brengt experts van 600 organisaties samen die bedrijfsondersteunende diensten van topniveau leveren. Het netwerk beheert ook Europa's meest uitgebreide online database van zakelijke kansen en biedt u toegang tot 5200 actuele mogelijkheden op het gebied van zakelijke, technologische en R&D-partnerschappen.

Elke maand selecteert BECI, als uw EEN contactpunt in Brussel, een selectie van internationale zakelijke mogelijkheden die kunnen aansluiten bij uw behoeften. Klik op de links hieronder om de volledige profielen te bekijken en uw volgende zakelijke uitdaging in het buitenland te vinden.

Een van de grootste voordelen van een samenwerking met EEN is de persoonlijke ondersteuning die u krijgt, zodat u vol vertrouwen kunt werken aan uw internationale uitbreiding. Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, stuur dan een mail naar international@beci.be en wij zullen u verder helpen!

Denemarken

Consciëntieus Deens interieurbedrijf zoekt Europese fabrikant voor duurzaam thuistextiel

Een in Kopenhagen gevestigd interieurbedrijf dat zich richt op duurzaam thuistextiel is op zoek naar een Europese fabrikant. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van restmaterialen tot hoogwaardige interieurstukken in beperkte oplage, waaronder douchegordijnen, gordijnen en textielkunst. Ze zijn op zoek naar een fabrikant die hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid deelt voor een langdurige samenwerking.

Frankrijk

Frans bedrijf zoekt partner voor producent van onbehandeld hardhoutzaagsel in het kader van leveranciersovereenkomst

Een innovatief Frans bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de biologische productie van mycelium en paddenstoelen. Voor het maken van kweekbundels is de kmo momenteel op zoek naar een producent van onbehandeld zaagsel van hardhout, ideaal voor het kweken van paddenstoelen. De partner moet 2,5 ton tot 10 ton onbehandeld product kunnen leveren. Er wordt een leveranciersovereenkomst gezocht met een hardhoutzagerij bij voorkeur gevestigd in Europa.

Duitsland

Een Duitse fabrikant van suikervrije producten is op zoek naar een leverancier of contractfabrikant voor hun suikervrije chocoladedruppels in het kader van een leveranciers- of outsourcingovereenkomst

De Duitse onderneming is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van suikervrije voeding. Ze zijn op zoek naar chocoladefabrikanten als leveranciers of contractfabrikanten om hun cacaodruppels te produceren. Samenwerking in het kader van een leveranciers- of uitbestedingsovereenkomst wordt aangeboden.

Japan

Een Japans bedrijf biedt internationale projectkansen aan EU-bedrijven op het gebied van ruimteoperaties en grondsegmentinfrastructuur

Een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in ruimteoperaties en grondsegmentinfrastructuur zoekt EU-partners voor internationale projecten met betrekking tot operationele diensten. Het bedrijf biedt oplossingen op basis van 20 jaar ervaring in de lucht- en ruimtevaartsector aan EU-bedrijven die de Japanse markt willen betreden.

Letland

Lets bedrijf zoekt leveranciers van hoogwaardige grondstoffen en biologische grondstoffen voor de productie van gevriesdroogde snacks en smoothiemelanges

Het Letse bedrijf is actief op zoek naar betrouwbare leveranciers van hoogwaardige grondstoffen en biologische grondstoffen voor de productie van onze gevriesdroogde snacks en smoothiemelanges. Het bedrijf zet zich in om de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen voor zijn producten te waarborgen.

Lets bedrijf dat innovatief huidverzorgingsproduct heeft ontwikkeld, zoekt partnerschappen

Het Letse biotechbedrijf heeft een proteasoomactiverend peptide ontwikkeld, dat door de EU is getest, voor gebruik in cosmetica en dermatologie. Het bedrijf is op zoek naar licentiecontracten of B2B-samenwerkingsverbanden met gevestigde B2C cosmeticabedrijven.

Litouwen

Een Litouws bedrijf dat actief is op het gebied van tuinarchitectuur en decoratiematerialen is op zoek naar nieuwe leveranciers voor een commerciële overeenkomst

De Litouwse detail- en groothandelaar in tuinarchitectuur, decoratiematerialen, bouw- en wegenonderhoudsproducten is op zoek naar nieuwe producenten of leveranciers. Een samenwerking in het kader van een commerciële overeenkomst wordt hen aangeboden.

Nederland

Een Nederlandse start-up is op zoek naar een leverancier van diode-pumped solid-state lasers (DPSSL) en/of fiber lasers

Een Nederlandse start-up bouwt een landbouwmachine die een van de grootste landbouwuitdagingen wereldwijd oplost: onkruid. De machine gebruikt lasers en AI om onkruid te verbranden, met hoge precisie en zonder dat er bestrijdingsmiddelen nodig zijn. De kmo is nu op zoek naar een EU-leverancier van diode-pumped solid-state lasers (DPSSL) in de kleuren blauw of groen en/of fiber lasers (1kW-3kW) voor een leveranciersovereenkomst.

Polen

Poolse importeur en distributeur van consumentengoederen en consumentenelektronica is op zoek naar nieuwe handelspartners

Dit Poolse bedrijf is een directe importeur en distributeur van consumentengoederen en consumentenelektronica. Momenteel is het op zoek naar nieuwe buitenlandse handelspartners, vooral micro- en kleine ondernemingen.

Roemenië

Roemeense fabrikant van modulaire huizen en tiny houses zoekt handelspartners

Het Roemeense bedrijf produceert geprefabriceerde modulaire woningen die ontworpen zijn om de complexiteit en stress weg te nemen die gepaard gaan met het bouwen van een traditioneel huis. Het bedrijf heeft een huisvestingsoplossing ontwikkeld die zowel kwaliteit als gemak respecteert, waarbij elk gebouwd huis aandacht voor detail en respect voor het milieu weerspiegelt.

Het Roemeense bedrijf is op zoek naar partners met ervaren agenten, distributeurs (bijvoorbeeld vastgoedbedrijven) om zijn producten te vertegenwoordigen en te verkopen op de Belgische markt. Ze kijken uit naar partners met ervaring in de modulaire bouw of bouwindustrie, met een uitgebreid klantennetwerk en projecten die relevant zijn voor de Europese markt. Ze zoeken partners met marketing-, verkoop- en projectmanagementvaardigheden die kunnen bijdragen aan de succesvolle promotie en ontwikkeling van hun producten en diensten.

Zwitserland

Klimaatneutrale, sociaal verantwoorde alternatieven voor leer op basis van planten of paddenstoelen gezocht

Een Zwitserse organisatie is op zoek naar leeralternatieven die gemaakt zijn van non-food/consumeerbare producten op basis van planten of paddenstoelen of van andere niet-dierlijke materialen. Het gezochte materiaal moet klimaatneutraal en sociaal verantwoord zijn en in Europa geproduceerd worden om deel uit te maken van de productenportfolio van een nieuw e-commerce platform. De kwaliteit moet vergelijkbaar zijn met traditioneel leer en geschikt voor verschillende toepassingen in de leerindustrie.

Turkije

Turks bedrijf is op zoek naar partners zoals blockchainplatforms, financiële instellingen en banken, e-commerce- en retailbedrijven, gaming- en entertainmentbedrijven, overheidsinstellingen en regelgevende instanties

ARGEDOR is een bedrijf dat actief is op het gebied van informatietechnologie, gespecialiseerd in het leveren van verschillende diensten zoals Blockchaintechnologie, Machine Learning, Deep Learning, Artificiële Intelligentie, Big Data Analytics, Data Mining, Cloud-gebaseerde datagestuurde Software-as-a-Service (SaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS), evenals Business Intelligence-oplossingen.

Verenigd Koninkrijk

Britse sociale onderneming, die een reeks innovatieve rolstoelen voor ruw terrein ontwerpt en levert, evenals sportrolstoelen en mobiliteitshulpmiddelen, zoekt agenten en distributeurs in het kader van een commerciële overeenkomst

Britse kmo, een sociale onderneming ontwerpt en levert rolstoelen en andere gespecialiseerde mobiliteitsproducten, die in hoge mate verstelbaar en robuust zijn en geschikt voor dagelijks of sportief gebruik. Ze werken samen met zorgprofessionals in verschillende landen en markten om capaciteit op te bouwen en persoonsgerichte mobiliteitsoplossingen te ontwerpen. Ze zoeken agenten en distributeurs onder commerciële overeenkomsten om samenwerkingsnetwerken en partnerschappen te ontwikkelen.

Britse kmo en fabrikant zoekt leverancier van natuurkurk

De Britse kmo is een fabrikant van innovatieve gips- en betonproducten die gebruikmaken van duurzame en natuurlijke materialen. Het bedrijf is op zoek naar een leverancier van natuurlijke kurk voor gebruik in hun duurzame betonproducten, met de capaciteit om het volume en de frequentie te verhogen naarmate het bedrijf groeit. Er wordt gezocht naar een leveranciersovereenkomst.

Cosmetisch bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk op zoek naar een Europese fabrikant of laboratorium voor kleinschalige aseptische vloeibare topische cosmeticaproductie in het kader van een productieovereenkomst

Brits bedrijf dat cosmetica en cosmeceutische producten van farmaceutische kwaliteit ontwikkelt, is op zoek naar een Europese contractfabrikant met cleanrooms voor de productie van kleinschalige aseptische vloeibare topische cosmetica in het kader van een productieovereenkomst.

Oekraïne

Een Oekraïens productiebedrijf gespecialiseerd in decoratieve stenen is op zoek naar distributeurs en handelsagenten

Een Oekraïens productiebedrijf dat gespecialiseerd is in een breed assortiment decoratieve structuurstenen, met gepatenteerde naadloze montagetechnieken, is op zoek naar samenwerkingsverbanden voor de lange termijn. Het bedrijf is geïnteresseerd in samenwerking in het kader van overeenkomsten voor distributiediensten en/of commerciële agentschappen.

Heeft u interesse in een van deze profielen voor een mogelijke samenwerking?

Deel uw interesse mee aan BECI en wij brengen u via de netwerkpartners in contact met de bedrijven. Neem contact op met Ekaterina Clifford of Jean-Philippe Mergen via international(at)beci.be en vergeet niet het profielnummer te vermelden.

Waar vind ik andere partnermogelijkheden?

Bekijk het Partnership Opportunities platform. Als een profiel u interesseert, laat het ons weten en we brengen u in contact.

Wilt u uw eigen aanbieding of verzoek op het platform plaatsen?

BECI zorgt voor de aanmaak van het profiel van uw bedrijf op basis van de informatie die u verstrekt via ons e-mailadres: international@beci.be. Dit is een gratis dienst voor in Brussel gevestigde bedrijven.

Wilt u meer weten over hoe Enterprise Europe Network en Beci uw internationale activiteiten kunnen ondersteunen?

Ga naar onze ​International community pagina voor meer informatie over alle diensten die we aanbieden en kom naar onze evenementen waar we verschillende aspecten van internationalisering bespreken en u in contact brengen met lokale en internationale collega's.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids